03 junio 2010

Invitación al concierto de fin de curso 2009-2010

L'Escola Coral de Torrent vos invita a asistir al concert final de curs amb l'espectacle coral:

Un concierto espectacular

"Personatges Singulars"
De tots es ben sabut que a totes les cultures el homes i dones de cadascuna de les èpoques viscudes han inventat cançons per a transmetre els seus costums,, la seua cultura, expressar les seves emocions i donar a conèixer els seus pensaments. 
Les cançons a més de ser un recurs lúdic tenen un fort potencial de transmissió i, segons la seva lletra i melodia, influeixen en el nostre estat d'ànim, ens generen emocions, ens porten bons records i ens ensenyen. Amb açò podríem dir que La cançó és un important i potent instrument educatiu. La selecció de les cançons a ensenyar suposa una tasca important dintre del procés educatiu, ja que, aquesta selecció influeix en el tipus de valors, filosofia i actituds que es poden desenvolupar amb el grup que es treballen.


A l’Escola Coral de Torrent, tenint en compte tot això, hem volgut preparar per aquest concert de fi de curs una col·lecció de cançons on xiquets i xiquetes puguen gaudir cantant a l’hora que aprenguen i coneixen trets de personatges universals, que han destacat i transcendit per la seua aportació de coneixement i per la seua humanitat.

Amb aquesta activitat continuem fomentant el gust per la musica al mateix temps que estem consolidant un espai de convivència per als torrentins i torrentines on a més a més de gaudir i aprendre a compartir, fem poble cantant.

En aquesta ocasió contarem amb narracions de veu en off, projeccions multimèdia, balls, vestuari, llums... certament, com solem fer, però encara millor!

Un espectacle pensat i fet per agradar tant als pares i les mares com a la resta de familiars, amics, veïns... a tots i totes! 
Per això, vos convidem a que veniu a passar-ho genial amb nosaltres.

L'Auditori de Torrent te aforament limitat. Les entrades es poden recollir durant la setmana del 7 al 13 de juny a les taquilles.
No esperes a l'últim moment!

Auditori de Torrent

13 de Juny de 2010 a les 12.00h


No hay comentarios:

Publicar un comentario